Gotov je ormar za atelje!

~ I finished adapting an old closet for my sewing space, pictures.

Ovih dana uređujem dio kuhinje kao prostor za šivanje. Ima još jako puno posla kojeg planiram, ali za prvi čas pripremiti ću najosnovnije potrepštine pa dorađivati prostor s vremenom.

Najvažniji i najteži dio posla je gotov, napokon sam pobojala i adaptirala prastari, prašnjavi ormar sa tavana kojeg su moji već mislili baciti, ali sva sreća sprečava ih moja ljubav prema starudiji. To čudovište koje se skrivalo u kutu tavana prekriveno tonama prašine i sa gomilom paukovih jajašaca (brrr) na donjem vanjskom dijelu sada je bijela ljepotica usred moje kuhinje, spremna za sadržavanje odjeće za prodaju i materijala za šivanje (i sa vrećicama lavande za svaki slučaj).

Ne baš najbolje obojana, ali funkcionalna i čista. Dobila je bijelu boju izvana i iznutra i novi ključ za bravicu (stari nikad do sada nisam vidjela).  Bilo je zezancije sa poravnanjem na neravnom podu i svako malo odšarafljivanje zašarafljenog jer i opet nešto nisam uzela u obzir …

Danas smo napokon sve do kraja namontirali i ormar je kraj sebe dobio još jedan stari kuhinjski kutni element koji nije imao neku svrhu na tavanu, a meni će savršeno služiti za spremanje tkanina.

Grizzly odobrava ormar:

Unutrašnjost:

U čast ovog radosnog događaja ormar je kršten Angelic Pretty naljepnicom (jedna od dvije koje imam i već vječno čekaju priliku) i pušten u promet!

Luna odobrava kuhinjski ormarić.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s