Japanese events in December

Japanese themed events this month in Zagreb.

Ovaj mjesec je prepun japanskih i azijskih događanja!

Osim moje vlastite organizacije “Harajuku Božić” o kojoj ste mogli saznati u prošlom članku, evo što još sve ima u Zagrebu ovaj mjesec (poredano kronološki):

*

Asian Explosion vol. 1 12. prosinca. od 21-02h u klubu Attack. Najava:

It will go “boom”!!! ASIAN EXPLOSION poziva vas na istoimeni party! Iza imena krije se eksplozivni party mix koji će vas rasplesati uz hitove istočnoazijske glazbe. Ideja je zaokružiti ponudu u jednu cjelinu. Bit će tu svega i svačega, počevši od popularnog J-popa, K-popa i C-popa, do manje popularnih, ali i dalje zaraznih žanrova J-Rocka, K-Rocka, video games i anime openinga i zapravo svega čega se vi zaželite!

Očekujte izvođače poput: Jolin Tsai, KAT-TUN, BIGBANG, Morning Musume, Hangeng, T-ara, Elva Hsiao, Koda Kumi, PSY, Gackt, Super Junior, THE KOXX, Wonder Girls, HyunA, Yamapi, Block B, JPM, SNSD, TRAX, Utada Hikaru, Wei Chen, 2NE1, BACK-ON, Hatsune Miku, TVXQ, An Cafe, EXO, B.A.P, HIT-5 i hrpu drugih poznatih i manje poznatih izvođača. Unijeli smo svo svoje znanje i ljubav prema navedenoj glazbi u ovaj projekt i potrudili smo se za vas izvući najbolje plesne hitove, no vaše sugestije uvijek su dobrodošle! Uz to, naišli ste na neku pjesmu npr. i iz Tajlanda, Filipina, Singapura itd. na koju se želite razbacati na plesnom podiju? Nema frke, javite nam i omogućit ćemo vam i to, granica su samo vaša mašta i dobar glazbeni ukus! Neka to bude noć partijanja na vama poznate, a nekima i otkrivanja novih hitova u kojima ćete također uživati i tako i upotpuniti svoj Asian music library. Da više ne duljimo, wall is yours, stoga pucajte želje! 

Nadamo se da ćete doći 12.12. u Attack u što većem broju, jer zbog vas ovo i radimo! Sigurni smo da čak i oni koji nisu previše upućeni u ovakvu glazbu, ako odluče svratiti, odlično raspoloženoj ekipi i zaraznim ritmovima neće moći odoljeti! Počinjemo u 21:00 i plešemo do 02:00!

Upad: FREE! Surprises possible *wink wink*. Za muskulfiber sljedećeg dana ne odgovaramo! Vaša bombastična šestorka ASIAN EXPLOSION.

event: http://www.facebook.com/events/402394036498362/

*

ZaKon Dalekog Istoka – 4. gamerska (mini) konvencija na temu Dalekog Istoka – od 13. do 16. prosinca na FFZG. Najava:

Egzotika i čast Dalekog Istoka. 4. gamer-ska (mini) konvencija na temu Dalekog Istoka održavat će se od 13.-16.12.2012. godine na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.
Predviđen je program po predlošku provjerenom na dosadašnjim konvencijama SRPa :

četvrtak predavanja od 20:00 – 23:00 (Dvorana D1, prizemlje)

20:00 – Kratka povijest SFa u kineskoj književnosti – Zoran 土猪 Ranic

21:30 – Budizam kao inspiracija za role playing – Zdravko Popović

petak predavanja od 19:00 – 23:00 (Dvorana D4, prizemlje)

19:00 – Know your fu! – raspoznavanje i prepoznavanje osnovnih borilackih stilova – Goran Dimić

20:30 – Slatko lice pobune: ženstvene i konzumerističke subverzivne prakse japanskih supkultura kao izraz otpora tradiciji i patrijarhatu – Martina Križanić ( Miyu Myau) – myaumania.com

subota (Prvi kat FFZG-a, točan raspored prostorija naknadno)

12.00 -23.00- Pathfinder, GURPS, Iron Age, go, board games, pen&paper,…..

13:00 radionica Origamija :)

16:00 – demonstracija/školica kempo karatea – http://kbv-tsunami.weebly.com/

20:00 – larp – SMRT JAPANSKOG CARA – moderni larp za 8 igrača. Autor: Ivan Žalac. Civilna odjeća, nisu vam potrebni nikakvi rekviziti. Japanski car Akihito je ubijen, a vi ste jedan od osumnjičenih.

nedjelja (Prvi kat FFZG-a, točan raspored prostorija naknadno)

12.00 -23.00- Pathfinder, GURPS, Iron Age, board games, pen&paper,…..

event: http://www.facebook.com/events/172630529545167

*

Predbožićni tulum japanologa s karaokama, filmom i slušaonicom20. prosinca u KSFF-u (Filozofski fakultet u Zagrebu) od 16-22h. Najava:

Božić se bliži i ovaj tulum je savršena prilika da se zabavite u predblagdansko vrijeme. Na ovom tulumu japanologa očekuje vas slušaona japanskih hitova, projekcija japanskog filma i nezaobilazne japansko/englesko/možda-hrvatske karaoke. Dođite i zabavite se, a ako ne uspijete doći, ne očajavajte jer u planu je tulum i za ljetni semestar :D
Piće se može kupiti u prostorijama KSFF-a, to su uglavnom žestice i pivo, ali možete ponijeti i vlastito, ako vam njihova ponuda ne odgovara. Također, možete ponijeti i grickalice i bilo koje dodatne party sadržaje po vašem izboru. Za bilo kakva dodatna pitanja, slobodno postajte na zidu eventa :)

event: http://www.facebook.com/events/120237701470675/

*

Kamikaze Noise pre-New Year’s EVE party!29. prosinca. u klubu Attack od 22h. Najava:

Kamikaze Noise rocks once again! Nakon dulje pauze i uspješnog partyja u Beogradu, Kamikaze Noise vraća se u Zagreb! Nadam se da ste nas se zaželjelii jer mi vas jesmo :) Pridružite nam se u klubu Attack 29.12. na pre-new years partyju!

Party počinje u 22h, i traje do ranih jutarnjih sati. Očekuje vas dobro poznati mix starih i novih jrock hitova od izvođača poput Gazette, Malice Mizer, An Cafe, Versailles, Alice9, Golden Bomber, D’espairsRay, Maximum the Hormone, Dir En Grey, Sug, Vamps i mnogih drugih! Sve vaše želje i željice ste, naravno, dobrodošli zalijepiti na zid!
Budući da je nova godina 2 dana poslije, mi je možemo proslaviti s 29. na 30. pa zato uzmite šampanjce, grickalice i sve ostale zabavne rekvizite sa sobom i neka zabava počne! Hahaha.

Upad će biti 15kn. Za više informacija posjetite naš facebook profil: http://www.facebook.com/kamikaze.noise ili nam se javite na mail: kami.noise@gmail.com
Mata neeeeee \(^_^)/

event: http://www.facebook.com/events/397658083638339

*

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s