MyauMania presents: Harajuku Christmas in Zagreb!

Announcement for events connected with MyauMania; lecture that I will be holding about Japanese subcultures, fashion show and winter gothic lolita collection.

myaumania.com predstavlja: „Harajuku Božić u Zagrebu“!

  • 14.12. Predavanje o japanskim supkulturama i street style kulturi „Slatko lice pobune”.
  • 18.12. gothic lolita modna revija.
  • 20.12. gothic lolita kolekcija na Facebooku

Harajuku kultura u srcu Zagreba! Možda ste čuli za otkačenu japansku mladež koja se okuplja na Jingu mostu? Ljubitelj ste japanske ulične mode i supkultura, a neke od njihovih stilova čak i nosite ili biste to voljeli? Prvi put čujete za sve to, ali voljni ste otvoriti svoje poglede za kreativnu alternativnu scenu netipičnu za Zapad koja nudi nove oblike subverzije i samoizražavanja? Onda ste na pravom mjestu jer vas ove zime očekuje prava poslastica!

Prvo saznajte više o ovoj temi na predavanju o japanskim supkulturama i street style kulturi; „Slatko lice pobune: ženstvene i konzumerističke subverzivne prakse japanskih supkultura kao izraz otpora tradiciji i patrijarhatu“  koje će se održati u petak 14.12.2012. na Filozofskom fakultetu u prostoriji D4 (prizemlje) u sklopu događanja „ZaKon Dalekog Istoka“ (event).

Slijedi MyauMania GOTHIC LOLITA modna revija koja će se održati u utorak 18.12.2012. u sklopu eventa „Art Clubbing“ u Vip klubu na Trgu bana Josipa Jelačića 9! Naše morbidno slatke lutke u pufastim suknjama nestrpljivo iščekuju vaš dolazak kada će vas svojim drhtavim, čipkom ukrašenim ručicama odvući u vlastitu noćnu moru prije Božića. A zatim, slatko iznenađenje! Usudite se oduprijeti! U toku večeri biti će i nagradna igra, ostavite svoje podatke na Marcifromiyu štandu, a nakon revije će se izvlačiti dobitnik 20% popusta na kupovinu.

Nakon revije slijedi objava gothic lolita kolekcije na Facebooku od 20.12. sa stvarima s revije i nastaviti će se dopunjavati sve do kraja siječnja!

Nastavite nas pratiti za dodatne informacije!

myaumania.com i facebook.com/marcifromiyu

kontakt: miyu@myaumania.com

Advertisements

One response to “MyauMania presents: Harajuku Christmas in Zagreb!

  1. Pingback: Japanski prosinac – popis događanja « MyauMania·

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s