Clubbing announcement: Art Clubbing +Asian Explosion +TRIP TO ZION

Vidimo se sutra (26.2. utorak) na Art Clubbing (Asian Explosion///TRIP TO ZION) u VIP klubu!

Popularni hitovi azijske glazbe u centru Zagreba + plesačice grupe L.I.M.E.Light! :) Kopiram najavu za Asian Explosion:

Asian Explosion će 26.2. u Vip clubu imati predstavljanje i prirediti za vas jedan Asian party koji će biti preview dance partija koje inače radimo. Tko nije upoznat, svakog utorka se tamo održava ArT cLu88iNg, event na kojem se predstavljaju mladi DJ-i, plesači, dizajneri, bendovi i sl.

Na playlisti će se naći najbolji predstavnici K-popa, J-popa i C-popa na koje se teško ostaje ravnodušan i koji će kako obradovati i rasplesati fanove, tako i nadamo se privući nove ljude! Očekujte hitove od TVXQ, Jolin Tsai, BIGBANG, Koda Kumi, 2NE1, SHINee, Gackt, Hangeng, Super Junior, KAT-TUN, SNSD, Show Luo, f(x), Kyary, Rain, BoA, Elva Hsiao, Shinhwa, Brown Eyed Girls, Ayumi Hamasaki, M.I.C., Wonder Girls, PSY, U-KISS, Morning Musume, T-ara, Block B, By2, Yamapi, 4Minute, Ulala Session, Wilber Pan, 2PM, PERFUME, NU’EST, B.A.P, Aural Vampire i još puno dobrih stvari i iznenađenja!

Želje su naravno kao i uvijek dobrodošle (i poželjne)! Sve što biste voljeli da se nađe na playlisti molimo vas stavite u jedan post radi bolje preglednosti, thanks:).

U sklopu partija će se predstaviti i naši dragi i talentirani plesači i plesačice iz grupe L.I.M.E.Light i otplesati nam nekoliko K-pop koreografija!

Stoga, bit ćemo vam jako zahvalni ako nas dođete podržati i usput se malo opustiti nakon škole/posla uz plesne ritmove istočnoazijske glazbe, dobro društvo i dobru cugu. Prikažimo svima glazbu koju volimo u najboljem svjetlu i dokažimo da smo ekipa koja se super zabavlja!

Upad: FREE!
Klub je na Trgu bana Jelačića odmah pokraj Gradske kavane, party će trajat 21:00-23:30, cu there! :D

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s