Clubbing announcement: Art Clubbing 14.3.

Art Clubbing od sada četvrtkom u Prostoru Do/Spunku! 

Ne propustite bogati program ovog četvrtka, evo što vas očekuje!

Art Clubbing – 14. ožujak u Prostoru Do/Spunk

 UPAD FREE. START 21H!

Program:
Clone Age ( akusticno)
Dj Marmat
Recycle & Wear + HafoxaH (revija/instalacija)
Round Jewelry (modni korner)
Ivana Bolanca (izlozba)
Marion Albion (izlozba)

………………………………………………………

Clone Age – bend je osnovan 2002. do sada su odsvirali mnoštvo svirki u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Sloveniji te nastupali kao support brojnim bendovima, među ostalim: Siddharta, Hladno Pivo, Kud Idijoti… Učestvovali su na mnogobrojnim glazbenim festivalima poput Rock Otočac; Heineken Music Fest ( nagrada za najbolju vokalnu izvedbu) ; Adijo Poletje; Te Mikka and UFO Fest te svirke u raznim klubovima. 2004. učestvovali su na ” The Youth Rock Contest” u Sloveniji te osvojili prvo mjesto i snimanje u studiju Poet Kranji. 2006. su sudjelovali na takmičenju portala ” Demobands” i osvojili prvo mjesto za pjesmu ” Politics” a nagrada je uključivala i snimanje singla ” Superstar”. Bend je prestao sa radom 2007.
Vokal (Bruno) i basist (Robi) kao kičma benda, početkom 2012. uz novog bubnjara (Marko) odlučili su nastaviti gdje su stali… jednako motivirani i jednako zaluđeni glazbom.
Nedavno su snimili i novi single “In My Life” te trenutno rade na novim pjesmama.

—————————————————————————-
/////DJ Marmat/////
suosnivač booking agencije Cokeandsmoke (MKDSL je jedan od artista u rosteru) te osnivac Sicko Diska, programa koji je prije 4 godine u Zagreb doveo, tada nu rave glazbu, na sceni je prisutan v
ec dugi niz godina. Od početaka 2002. u klubu Papillon na Savi preko prvog programa Broken BPM on je ostao dosljedan svojem stilu. Njegove glazbene ekskurzije u najrazličitije žanrove elektronske, a sada i druge, glazbe dovele su ga do dj pultova skoro svih zagrebačkih klubova, ali i festivala poput dvostrukog gostovanja na Exitu, Hartere i Atlantisa, Stop Making Sense, The Garden Festivala, da ne govorimo o inozemnim gostovanjima u Beogradu, Novom Sadu, Londonu, Budimpešti, Ljubljani, Stuttgartu, Beču…On svoj stil opisuje kao mješavinom 80tih i vecine elektronskih pravaca do danas. Ako bi se to moralo definirati recimo da njeguje electrodiscohouseindie žanrove. Dijelio je stage s – Juan Mac Lean (DFA/K7), Thieves like us, James Holroyd (official Chemical Brothers DJ), One watt sun, Radioclit, Mike Oman, DatA, Danger i mnogim drugim….
—————————————————————————-
Ivana Bolanca
Nakon završene škole za dizajn interijera ˝Profokus˝ i škole slikanja ˝Rokov perivoj˝ aktivno se bavim slikanjem. Sudjelovala sam 3 godine u zajedničkim školskim izložbama i imala svoju samostalnu izložbu ˝Ako ne odeš u šumu…˝ u restoranu ˝Maksimir˝.
U ljetnom periodu imam galeriju slika u Primoštenu.

Izložbom PROCES pokušava približiti trenutke razvoja koje prolazimo ako smo spremni zastati na trenutak i susresti se s vlastitom prazninom, oslobađajući se maski (naših uloga u vanjskom svijetu)…
—————————————————————————
Marion Albion
samostalna izložba sa serijom fotografija na temu profila vozača tramvaja” Kabina intime”

Dokumentarna fotografija nastala u osobitim okolnostima vožnje tramvajem u blizini ulaznih vrata. Što nastaje boravkom na tom mjestu i koji je razlog motivacije za ovakvu seriju fotografija saznat ćete ako dođete i nazočite otvorenju. Seriju fotografija prati i kratka priča- esej koji daje mnoga objašnjenja.
—————————————————————————
/// Recycle & Wear + HafoxaH ///

Vizija i Misija: kreiranje jedinstvenog hrvatskog recikliranog, umjetničkog i dizajnerskog proizvoda koji vas direktno ukljucuje u hodajucu instalaciju :)
Za one koji zele znati i PODUZETI vise: http://greta.hr/recikliraj-se-radionica-ekspresivne-reciklaze

https://www.facebook.com/RecycleAndWear
https://www.facebook.com/pages/hafoxah/166593750093325
—————————————————————————
Round Jewelry
Izrađuju nakit koji je dijelom napravljen od otpadnog materijala iz pojedine grane industrije – odbačena žica, grafički otpad, otpisana filmska vrpca, gumbi, matice, zakovice, čipovi, plastični otpad..

————————————————-

FACEBOOK EVENT: http://www.facebook.com/events/244105685726176/

GALERIJA SLIKA: http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.193583930765911&type=1

537654_10151534400123846_270357683_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s