Clubbing announcement: Art Clubbing 21.3.

Art Clubbing! 21. ožujka, četvrtak, od 21h, Spunk/Prostor Do, upad FREE!

Londiner (koncert)
Angel Transformation (revija)
Plocko Satic (izlozba)
Dj Sergio
modni korner


————————————————-
Londiner je novi indie/rock sastav nastao u jesen 2011. godine u Zagrebu. I ako je naizgled riječ o mladom bendu, članovi benda sviraju u različitim bendovima i formacijama preko osam godina. Debitantski album radnog naziva „Sve te stvari čine se u pravu, ali nisu“ je upravo dovršen u zagrebačkom sound studiju “Chicken” pod producentskom palicom Vedrana Kovačića – Belog (Abroad experiments, Tranzistor) a izaći će krajem travnja. Prvi singl “Mene tražiš” se održao deset tjedana na top listi “cener” radija 101 a i na mnogim drugim radijima npr. (Čakovec, Makarska, Šibenik, Dubrovnik…)

————————————————
‘transformation’ by Angel
predstavlja ‘Alpe Adria Cruise Club’ collection
dobrodoslica proljecu 2013
‘transformation’ by Angel je strastveni modni izraz i uzbudljiv poziv na slobodno izrazavanje ljubavi i stava…
buntovni vatromet divljih sarenila uzoraka i sexy krojeva
nadahnut klubskom scenom, urbanom kulturom i prozet pozitivnim vibracijama uvijek se poigravajuci konceptom transformacije u drustvu i u osobnom zivotu.

‘beauty’s where you find it’

—————————————————
Plocko Satic

Povratak vinila u digitalnoj eri nije novost – novi trend izdavanja albuma na vinilu traje već nekoliko godina. No što sa starim i odbačenim gramofonskim pločama koje samo sakupljaju prašinu?
Tik, tak – njihovo vrijeme je ponovo došlo.
Jednostavnom prenamjenom ploče su dobile dvostruku funkciju: osim što pokazuju točno vrijeme, vraćaju Vas natrag u prošlost :)
Re-used design ono je što iznova oživljava „otpisane“ predmte ili materijale, a uz novu funkciju, sentimentalna vrijednost upravo je ono što ih čini i idelanim poklonom.
Pločko Satić jedan je od prvih produkata R.A.D. projekta udruge REkreator, a do sada se i samostalno predstavio na raznim kreativnim događanjima i sajmovima.
—————————————————
DJ Sergio

DJ Sergio je na klupskoj sceni od 1998. kada je počeo prvi ikad puštati drum’n’bass po zagrebačkim klubovima. Kasnije se predomislio i promijenio ploču, tako da danas roka isključivo eklektično, kvalitetno, plesno & samozadovoljno. Voli & njeguje radijsko djelovanje – dugi niz godina je obilježavao eter Stojedinice (prije nego što je otišla u kurac / u stečaj), a danas za kruh zarađuje na malom, ali slatkom internetskom Radiju 808.

Za premijerni gig u “Prostoru Do” pripremio je opasan amalgam milujućeg reggaea, sočnog funka, seksualnog diska, paradnih hitova i dubinskog housea.

Slušanje je vjerovanje. : )
—————————————————
modni korner

Rasturi po tastaturi također je dio REkreatorovog ReusedArt&Design projekta koji ukazuje na iskoristivost predmeta i materijala nakon što njihova prvotna funkcija prestane. Projekt R.A.D. usmjerava se na pronalaženje nove uporabne vrijednosti kroz brojne mogućnosti prenamjene najrazličitijih predmeta i njihovo ponovno korištenje umjesto bacanja. Rasturi po tastaturi, tako je, iskoristio neispravnu tipkovnicu za dobivanje zanimljivih djelova za izradu novih predmeta. Tipke s određenim brojem ili slovom, funkcionalne tipke, wake up, sleep, undo, escape, copy, cut, cotrol, delete, tako su pretvorene u simbolične znakove koji ponovno imaju smisla – na vašim prstićima, uhu, privjesku za ključeve..

linkovi:

http://rekreator.wordpress.com/
www.facebook.com/udruga.rekreator

Facebook EVENT: http://www.facebook.com/events/470674209672094/

253650_267583690042634_835027648_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s