Japanska subota 4. svibnja – piknik i slušaona

Announcement for monthly meet up for lovers of Japanese fashion – Harajuku Kava – that will be held in a form of a picnic in the park Maksimir. Plus at the same day in the evening there will be a Japanese music party by Kamikaze Noise in a night club Kset.

Otvorite članak za više informacija! :)

hara svibanj  534325_537606539623996_1034527801_n

Harajuku meet u svibnju! Druženje za ljubitelje japanske mode, svi zainteresirani su dobrodošli!

Idući tjedan u subotu, to je 4. svibnja! Nalazimo se u 14h kod ulaza u park Maksimir, zatim idemo na piknik.

Obavezno ponesite vlastitu dekicu, hranu i sokove, a ako ste voljni napravite nešto i za ponuditi druge, npr. kolači, sendviči, sushi itd.

Outfiti u japanskom stilu kao inače nisu obavezni, no ako imate mogućnosti dođite tako obučeni da bude veselije. Slobodno ponesite i glazbu ako je imate s čega puštati.

Ako imate još pitanja slobodno se javite. Po mogućnosti potvrdite dolazak na Lolita Croatia stranici, ovdje u komentare ili na miyu@myaumania.com.

Ne brinite ako niste javili na vrijeme, ne poznate ljude itd. itd. svejedno dođite, niste jedini! :) Kontakt telefon ako kasnite i sl. : 092 174 3198.

Vidimo se!

p.s. ovo je fotografija od meeta prošle godine u svibnju, slikano u Botaničkom vrtu.

hara svibanj

Istu večer 4. svibnja je i Kamikaze Noise party s DJ-ima koji puštaju japansku glazbu i mnoštvom drugih sadržaja! Pa je piknik taman i zagrijavanje za njega! :)

534325_537606539623996_1034527801_n

Prenosim najavu:

“Nadam se da ste nas jedva dočekali sa novim party-em !!

Ovaj party je poseban jer je ROĐENDANSKI ! Prije davne 3 godine troje ambicioznih je odlučilo napraviti nešto novo i ludo u Zagrebu i zahvaljujući svima vama mi slavimo 3.rođendan ♥ Hvala vam od srca,što ste nam omogućili to,i zato mi zauzvrat se vraćamo sa još jednim kick ass party-em !

Tema ovogodišnjeg partyja je HOST NIGHT i uz odgovarajući dress code (odjela, školske uniforme, maids, batleri) možete dobiti jeftiniji upad od svega 5 KN Zato SREDITE SE !

Što se tiče glazbe – J-Rock, J-Metal, Electropop, J-Pop, J-Goth, Parapara, EUROBEAT su žanrovi koji stoje na repertoaru i čeka na vaše SPECIAL dance pokrete.
(neka vam inspiracija bude Golden Bomber :Đ)

Također, imati ćemo i NATJECANJE ZA NAJBOLJI OUTFIT za koji 3 mjesta dobivaju nagrade !!! Bitne informacije za Natjecanje,pogledajte ovdje:

I SVI NATJECATELJI PLAĆAJU UPAD OD 5kn !!!
Za sve ostale on je 10kn.

Nadamo se da se vidimo u što većem broju!

=^o^=!

Sponzor: MyauMania ( https://www.facebook.com/myaumania )”

EVENT na Facebooku!

Dakle kako je navedeno MyauMania sponzorira ovaj event! I to tako da pomažem u ohrabrivanju natjecatelja za najbolji outfit!

Svakog natjecatelja nagrađujem s popustom 10%, a one koji će se natjecati u MyauMania odjeći s 20% (ako se radi samo o modnim dodacima bar tri moraju biti korištena)! Bonovi za popuste će se dobiti pred kraj natjecanja, a iskoristiti se mogu jednokratno, za stvari u ponudi i/ili za narudžbu po želji. A očekuju vas i tri iznenađenja! ;D

Ako ima pitanja slobodno se javite na miyu@myaumania.com ili na Facebooku.

p.s. Moguć je najam određenih stvari za natjecanje i/ili pomoć u stiliziranju outfita pa se i u tom slučaju slobodno javite, tu sam za vas :)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s