Mad Birthday Party for Lewis Carroll

At Monday 27. January starting at 5 pm simultaneously in Rijeka, Zagreb and Split!

Facebook event Rijeka & Zagreb.

Facebook event Split.

Ako ne uspijete prisustvovati druženjima lokalno onda kod kuće u 17-18h popijte čaj iz najljepše šalice, slikajte i postajte na event :)

mad birthday

Stol je bio velik, ali sva su se trojica natisla oko jednog ugla. – Nema mjesta! Nema mjesta! – povikali su čim su vidjeli da dolazi Alica.
27.01.2014., prvi put u povijesti, slavi se rođendan Lewisa Carrolla u tri grada – u Rijeci, Zagrebu i Splitu. U 17 sati nazdravite šalicom najfinijeg čaja u Contu u Rijeci, u Divas u Zagrebu i u Caffeu Colao u Splitu.

U Rijeci ćete moći čitati jedan od primjeraka Alice ili enciklopediju o mladoj dami, koje sam godinama skupljala po antikvarijatima, ili zaigrati igru karata s likom Alice iz 1882.

U Zagrebu će se druženje održati od 17h u kafiću Divas u Martićevoj ulici. Svi prijedlozi za dodatne sadržaje su dobrodošli, kao i samostalni angažman da uveličamo ovu priliku, npr. odjevnom kombinacijom inspiriranom Alisom u Zemlji Čudesa ili donesite svoj primjerak knjige, neku plišanu igračku, figuru na temu. Svi predmeti handmade izrade ovog tipa za pokazivanje drugima su pogotovo poželjni, oslobodite vlastitu kreativnost i maštovitost Posebna najava za dolazak nije potrebna.

U Splitu je rezerviran je longue dio ispred kamina samo za vas. Ponesite svakakve društvene igre. Ako želite čak i film ili anime na temu “Alice in wonderland” samo dajte! Ponesite na usb ili spržide na DVD jer tamo ima televizija ;) Sve ideje su dobrodošle za međusobno ugodno druženje uz žalicu finog toplog čaja. Dođite u što većem broju ;) POČETAK okupljanja je od 17h pa nadalje!!!

Uvijek je vrijeme za čaj.

The table was a large one, but the three were all crowded together at one corner of it. “No room! No room!” they cried out when they saw Alice coming.
For the first time in history, we are celebrating Lewis Carroll’s birthday in three cities in Croatia: Rijeka, Zagreb and Split. At five o’clock raise your cup of fine tea wherever you are in the world, and do let us know if you want to celebrate worldwide, so we can make this the maddest birthday party ever.
It’s always time for tea!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s