La vie en Rose u Parizu

La vie en Rose

Koje bi mjesto bilo bolje od najromantičnijeg grada na svijetu za posjetiti La vie en Rose? Ove zime, u sklopu proslave Valentinova, Street Fashion Europe i French Café s veseljem Vas pozivaju na jedno uistinu posebno događanje koje će se održati u Parizu u subotu 21. i u nedjelju 22. veljače. 2015. ✧( ु•⌄• )◞◟( •⌄• ू )✧

Pozvani ste na proslavu posebnog ujedinjenja, nezaboravnog vjenčanja. S oduševljenjem najavljujemo da će događanje La vie en Rose biti organizirano u ekskluzivnoj kolaboraciji s kultnom modnom markom Baby, the Stars Shine Bright!

Prvi dan ove prigode nosi mnogo iznenađenja (๑>ᴗ<๑). Očekujte prestižne goste i očaravajuću modnu reviju, uključujući nove ekskluzivne kolekcije Baby, the Stars Shine Bright! Brojni štandovi indie i japanskih modnih marki će nam se isto tako pridružiti kako bi ovaj romantični dan bio doista savršen.

I kakvo bi to bilo vjenčanje bez medenog mjeseca? Ove godine domaćini zimske čajanke Baby, the Stars Shine Bright su Street Fashion Europe i French Café, a ona je ujedno i proslava 7. godišnjice njihove pariške trgovine.

Započnite s pripremama kroz osmišljavanje poklona, čokoladica i slatkorječivih čestitki, Street Fashion Europe proslava Valentinova nam dolazi! ꒰◍•̤ु௰•̤ु꒱*♡

FACEBOOK EVENT (click!)

Sve novosti o ovom događanju pratite na: streetfashioneurope.doomby.com ili na njihovoj Facebook stranici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s