Štandovi i donacije ♡ La vie en rose

♡ La vie en Rose poziv za štandove i donacije ♡

vendors and donations

S oduševljenjem objavljujemo da su prijave za štandove na La vie en rose sada službeno otpočele! ヽ(*⌒∇⌒*)ノ

Na Street Fashion Europe događanjima do sada su sudjelovali mnogi izvrsni zapadni brandovi s velikim uspjehom, a sada se veselimo prijavama brandova iz cijelog svijeta.

Ako ste vlasnik branda koji bi se mogao svidjeti ljubiteljima japanske mode i želite se prijaviti molimo pošaljite email na streetfashioneurope@gmail.com. U njemu molimo Vas opišite svoj brand i uključite poveznice na svoju web stranicu / društvene zajednice.

Nudimo i mogućnost podjele jednog stola između dva dizajnera. Ako se želite prijaviti za pola štanda molimo navedite nam to u emailu, ali imajte na umu da je ova mogućnost ograničena i prije svega usmjerena na mlade kreatore koji su još na svom početku.

Primamo prijave sve do kraja 11. mjeseca, ali obično ih primimo mnogo pa bi bilo dobro da se prijavite čim prije ste u mogućnosti.

Želite sudjelovati, ali niste u mogućnosti doći osobno u Pariz? Umjetnik ste, dizajner ili kreativac? Imate haljinu ili modne dodatke koje više ne nosite? Želite dati potporu Street Fashion Europe? Molimo Vas pošaljite nam email na streetfashioneurope@gmail.com da bi se prijavili kao donator!

U potrazi smo za svim oblicima donacija za našu tombolu i potrebna nam je Vaša pomoć kako bi učinili ovo događanje što uzbudljivijim. Sudjelovanjem u programu donacija garantiramo Vam odlične prilike za promociju Vašeg branda i time ćete poduprijeti Street Fashion Europe i La vie en rose.

Street Fashion Europe je neprofitna organizacija koju vode volonteri i bez Vaše pomoći ne bi bilo moguće organizirati ovako velika događanja.

Karte su i dalje dostupne u prodaji na: http://s141970082.onlinehome.fr/lavieenrose/

♡♡♡♡

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s