Postanite model na LA VIE EN ROSE!

Još uvijek ima karti za La vie en Rose – događanje vezano uz japansku modu u Parizu koje organizira Street Fashion Europe, a održati će se u veljači! Ne propustite priliku za ovo nezaboravno iskustvo kao i mogućnost da budete jedan od modela na reviji!

♡ Poziv za modele ♡

model call
Da li biste htjeli biti model za Baby, the Stars Shine Bright, Triple Fortune i mnoge druge izvrsne brandove? Sada je za to prilika! Street Fashion Europe je u potrazi za modelima za dvije zadivljujuće modne revije koje će se održati u sklopu La vie en Rose.

Molimo Vas ispunite obrazac na slici s navedenim informacijama i jasnim slikama (bez slika u ogledalu) te ga pošaljite na streetfashioneurope@gmail.com najkasnije do 21. prosinca 2014 u 12.00 p.m. GMT (13h po našem vremenu).

Možete se prijaviti samo ako imate već kupljenu kartu za subotu (za događanje La vie en Rose). Ukoliko čekate Božić kako biste kupili kartu svejedno se možete prijaviti, ali ako Vas obavijestimo da ste izabrani imate 72 sata da kupite kartu ili ćete izgubiti svoje mjesto. Karte su dostupne ovdje: http://s141970082.onlinehome.fr/lavieenrose

Molimo ne šaljite nam pojedinačne fotografije: morate koristiti priloženi slikovni obrazac ili napraviti vlastiti koji sadržava iste informacije. Ako nam pošaljete nepravilno ispunjenu prijavu tražiti ćemo Vas da je pošaljete ponovo, pravilno ispunjenu. Stoga molimo Vas da budete oprezni i pošaljete nam pravilno ispunjeni obrazac.

Možete skinuti veću verziju obrasca ovdje: http ://www.dropbox.com/s/g7o0h5hw2wkhzyb/models.png?dl=0

Kada je prijava izvršena primiti ćete email s potvrdom da je uzeta u razmatranje.

Veselimo se Vašim prijavama!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s